Libnet.ro
UNICEF

15:30

Presedintele Iohannis, baie de multime la Constanta. Ce i-a raspuns unui barbat care l-a intrebat `ce face cu doamna Viorica?` (FOTO)

B1 B1,
Presedintele Iohannis, baie de multime la Constanta. Ce i-a raspuns unui barbat care l-a intrebat `ce face cu doamna Viorica?` (FOTO)

Presedintele Iohannis a facut, joi, o baie de multime, la plecarea de pe faleza Comandamentului Flotei, acolo unde a luat parte la festivitatile desfasurate de Ziua Marinei Romane. Seful statului a dat mana cu. continuă pe B1

Presedintele Iohannis participa, la Constanta, la festivitatile organizate de Ziua Marinei Romane

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei Romane care vor avea loc la Constanta, scrie Agerpres. Potrivit agendei anuntate de Administratia Prezidentiala, seful statului va participa la festivitatile organizate la Comandamentul Flotei din Constanta, de la ora 9,55.

Spectacol naval de amploare la Constanta, de Ziua Marinei Romane. Sunt asteptate 20.000 de persoane, la festivitati participa si presedintele Iohannis

Un spectacol naval de amploare incepe la ora 9. 55 loc la Constanta, de Ziua Marinei Romane, prezentat de mii de marinari militari, zeci de nave, aeronave si ambarcatiuni. Sunt asteptate 20. 000 de persoane, transmite Mediafax. La festivitatile de la malul Marii Negre participa si presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Iohannis va participa la ceremoniile de Ziua Marinei de la Constanta

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi, de la ora 9. 55, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei Romane, anunta Administratia Prezidentiala.

Ludovic Orban (PNL): in toamna depunem o motiune de cenzura. Suntem pregatiti sa ne asumam guvernarea in orice clipa Ce spune despre presedintele Iohannis si alegeri

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca principalul partid de opozitie va depune o motiune de cenzura in toamna, iar daca aceasta va fi incununata cu succes, fie va incerca sa declanseze alegeri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2397 seconds )